Přihlásit se

Levný nákup


Drogerie
Elektronika
Potraviny

Hladká mouka

Zobrazeny pouze položky se známou cenou. Zobrazit vše.

Váš Výběr Hladká mouka
Váš Výběr Hladká mouka (průměrná cena 11.9 Kč)
Hladká mouka pšeničná. (1 kg)


K-classic Pšeničná mouka hladká
K-classic Pšeničná mouka hladká (průměrná cena 14.9 Kč)
Hladká mouka pšeničná. (1 kg)


Albert pšeničná mouka hladká
Albert pšeničná mouka hladká (průměrná cena 14.9 Kč)
Hladká mouka pšeničná. (1 kg)


KLASIK Mouka pšeničná hladká
KLASIK Mouka pšeničná hladká (průměrná cena 14.9 Kč)
Hladká mouka pšeničná. (1 kg)


Pernerka Pšeničná hladká
Pernerka Pšeničná hladká (průměrná cena 15.9 Kč)
Pšeničná mouka hladká. (1 kg)


Ramill Mouka Hladká
Ramill Mouka Hladká (průměrná cena 19.4 Kč)
Pšeničná mouka hladká. (1 kg)


Babiččina volba Hladká mouka
Babiččina volba Hladká mouka (průměrná cena 19.9 Kč)
Mouka pšeničná hladká. (1 kg)


Mouka z Věrovan Mouka na domácí chléb
Mouka z Věrovan Mouka na domácí chléb (průměrná cena 20.33 Kč)
Mlýnský obilní výrobek získaný smícháním pšeničné mouky hladké chlebové a žitné mouky hladké tmavé. (900 g)


Mouka z věrovan Hladká světlá
Mouka z věrovan Hladká světlá (průměrná cena 21.9 Kč)
Pšeničná mouka hladká světlá (1 kg)


Babiččina volba Pšeničná mouka hladká chlebová
Babiččina volba Pšeničná mouka hladká chlebová (průměrná cena 31.9 Kč)
Pšeničná mouka chlebová (1 kg)


Předměřická mouka Chlebová
Předměřická mouka Chlebová (průměrná cena 32.9 Kč)
Předměřická mouka Chlebová pšeničná tmavá. (1 kg)


Mlynářova mouka Pšeničná mouka chlebová
Mlynářova mouka Pšeničná mouka chlebová (průměrná cena 33.9 Kč)
Pšeničná mouka chlebová. (1 kg)


Babiččina volba Hladká mouka na kynuté těsto pšeničná
Babiččina volba Hladká mouka na kynuté těsto pšeničná (průměrná cena 33.9 Kč)
Speciálně mletá mouka pro lepší kynutí těsta. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na kynuté pečivo. Zrno pšenice má v každé své části různé složení - jiný obsah a kvalitu lepku, škrobu a dalších látek, které mají zásadní vliv na pečení. Postupným mletím zrna získáváme mouky s odlišnými vlastnostmi a jejich mísením pak připravíme tu ideální pro každý druh těsta. (1 kg)